Skip to main content

Lær os at kende

Om Skiltestedet

Vi er en dynamisk virksomhed der har fokus på folier, print samt fast skiltning – og vi er fast besluttet på, at blive førende inden for de fokusområder.

Om Skiltestedet og hvad vi kan

VELKOMMEN TIL SKILTESTEDET

Vi er en dynamisk virksomhed der har fokus på folier, print samt fast skiltning – og vi er fast besluttet på, at blive førende inden for de fokusområder.

TOPMODERNE OG FLEKSIBLE

Vores produktionsapparater er topmoderne og er tilpasset således at vi har den fornødne kapacitet, samt fleksibilitet til at kunne håndtere alt fra det mindste klistermærke til større offshore projekter.

Sunflex Solar Systems

SunFlex Solar Systems er rådgivere og grossister til elbranchen. Vi har arbejdet med direkte import og installation af større solcelleanlæg siden 2010, og vores erfaring sikrer markedets bedste ydelse og garanti. Vi lægger vægt på, at såvel slutkunden som elinstallatøren oplever kvalitet i vores rådgivning, simuleringer, myndighedsgodkendelse og rapporter.

Vi har leveret adskillige anlæg i størrelser varierende fra 50 kWp op til 1,7 MWp, og med investeringer på mellem 400.000 kr. til 9 millioner kr. Vores solcelleanlæg leveres via el-installatører over hele landet, så vi altid er tæt på slutkunden.

Vi tror på at tage ansvar, og derfor er vi en del af PV Cycle, som indsamler solpaneler, der er gået i stykker eller skal udskiftes. De brugte solpaneler skilles ad, og de forskellige dele som glas og silicium sendes til genanvendelse. Læs mere på pvcycle.org.

Læs mere på Sunflex Solar Systems her.

Sunflex Solgardiner

Sunflex solrefleks gardiner til kontorer og private

Fleksible og varmeafvisende solgardiner fra Sunflex giver den ultimative fleksibilitet. Det er den enkelte medarbejder der selv bestemmer hvor meget af vinduet der skal være dækket af solafskærmningen, så man selv bliver herre over hvor meget eller hvor lidt lys og varme der skal slippe ind. Solgardinet dæmper effektivt generende sollys med op til 98% og reflekterer solvarmen med op til 92%.
Det betyder, at det er muligt at arbejde tæt op ad et vindue, uden at være generet af varmen. Selv når rullegardinet er trukket ned, er der fuldt udsyn, og dermed undgår man mørklagte kontorer og kunstigt lys. Rullegardinet fremstilles i et klassisk elegant og neutralt design, der kan tilpasses alle former af vinduer, og kræver ingen vedligeholdelse eller rengøring.

Kort sagt, med en løsning fra Sunflex Solgardiner, er det muligt at kontrollere hvor meget lys og varme der kommer igennem ens vinduer, hvilket giver et bedre og mere behageligt indeklima og arbejdsmiljø. Samtidig gør de mange valgmuligheder for film det muligt at vælge lige nøjagtigt den type, der passer bedst til det enkelte byggeri, så man er sikker på, at man får den optimale løsning.

Læs mere på Sunflex her.

ContactSMS

SMS system til indtjekning, gæstekort, info m.m.

Læs mere på ContactSMS her.

Vi arbejder blandt andet for

Det maritime ervherv

Bilforhandlere

Restauranter

Caféer

Butikskæder

Indkøbscentre

Hoteller

Fitnesscentre

Biografer

Teatre

Museer

Kunstgallerier

Bilforhandlere

Ejendomsmæglere

Banker

Forsikringsselskaber

Rejsebureauer

Lufthavne

Togstationer

Universiteter

Skoler

Hospitaler

Lægeklinikker

Tandlægepraksisser

Advokatfirmaer

Revisionsfirmaer

Teknologivirksomheder

Produktionsvirksomheder

Landbrugsvirksomheder

Og mange, mange flere …