Hvem vi er,
og hvad vi kan

Skiltestedet er en moderne skiltevirksomhed, der løser virksomheders behov for fysisk profilering på tværs af alle medier - fra papir til elektronisk skiltning.

Vi har base i Esbjerg med lokal afdeling i Vejle, der producerer, sælger og monterer skilte, samt interiør og dekorationsopgaver. Skiltestedet ejes af Mike Goltermann Lassen, flankeret af en daglig leder i begge afdelinger, der har det overordnede ansvar for vore kunder.

Da størstedelen af produktionen foregår i Esbjerg, er den grafiske afdeling ligeledes placeret der, for at kunne servicere kunderne bedst muligt, samt styre de interne processer og produktions-optimeringen.

Vi er en full-service virksomhed, der tilbyder at følge vore kunder fra første design til layout, planlægning, myndighedsansøgning og produktion, samt landsdækkende montage og implementering.

Vi leverer produkter både onshore og offshore og har kompetente medarbejdere, samt certificeringer der tilgodeser disse områder.

Vi råder over topmoderne produktionsapparater, der bl.a. omfatter eco solvent, latex samt UV print faciliteter og automatisk udskæring.

Ligeledes har vi en projekt-/handelsafdeling der bl.a. forhandler telthaller fra Schwartzmann, rygeskure samt hegn fra Procity.

Vores værdier

 • Vi tilstræber at tilføre kunderne den bedst mulige profilering i fht. økonomien.
 • Vi skaber værdi ved at producere intelligent, helhedsorienteret og ansvarligt.
 • Vi deltager aktivt i fundrasing for de gode velgørende sager.

Vores Vision

 • Vi vil skabe gode grafiske indtryk for vores kunder.
 • Blive de bedste inden for vores område.

Vores mission

 • Vi bestræber os på, via en målrettet strategi, at blive den lokale leverandør på national plan samt følge vores kunder på deres internationale markeder.
 • Skiltestedet hører i dag til blandt de største aktører på det danske marked, og vi har en klar strategi om at blive lokale i flere byer.
 • Skiltestedet er en ansvarlig virksomhed, der har tiltrådt grafiske CSR koder og producerer med hensyntagen til miljøet.

Her finder du os

 • Skiltestedet Esbjerg
  Mådevej 19,
  DK-6700 Esbjerg
  T: 76 10 02 19
  Topmoderne produktionsfaciliteter

  Skiltestedets afdeling i Esbjerg er Skiltestedets hovedsæde. Med et stort produktionsapparat er vi klar til alle slags skilteopgaver – også i samarbejde med vores øvrige afdelinger.

Esbjerg

76 10 02 19

Vejle

76 10 02 19
Skiltestedet ApS Mådevej 19, DK-6700 Esbjerg 76 10 02 19 mgl@skiltestedet.dk